-->

Personliggør din buket

Bårebuket i Odense​

​Nu Skal du sende en sidste smuk hilsen og sige farvel til en, du har kær? Så kan du hos Sara Blomster i Odense C bestille en smuk håndbundet bårebuket i nøjagtigt den stil, form og farve, du ønsker.

Vi tilpasser bårebuketten efter dine specielle ønsker, så du får taget den helt rigtige afsked.

Selvbetjening i gården har døgnåbent

Selvbetjeningsbutikken i gården har døgnåbent såfremt du står og har brug for en buket her og nu.

Vi leverer til virksomheder

Hos Sara Blomster leverer vi morgenfriske blomster til din virksomhed før arbejdsdagen begynder.

Blomster siden 1937

Vi har været på markedet siden 1937 og er med vores mange års erfaring godt rustet til at hjælpe dig.

Bredt udvalg inden for begravelsesbinderi

Udover bårebuketter har vi stor erfaring inden for begravelsesbinderi. Vi laver alt, både specialopgaver eller det mere traditionelle som f.eks. Kistepynt, Krans, Båredekoration og Hjerte.

Vi sætter en ære i at levere særdeles smukke og smagfulde bårebuketter inden for begravelsesbinderi, og vi sørger for, at din sidste hilsen er noget specielt.

Vi har bårebuketter og båredekorationer i enhver farve og form, og i samråd med dig finder vi frem til den helt rette sammensætning af blomster, så buketten lever op til dine ønsker og behov. Derfor gør vi meget ud af dialogen med dig, så den får det helt rigtige udseende og det personlige præg, der gør den unik. Hos Sara blomster leverer vi din bårebuket i kirken i det blomsterudvalg som du ønsker.

Få en bårebuket med silkebånd

Hos Sara Blomster tilbyder vi også en bårebuket med silkebånd, hvor du vælger farve og tekst, som kan være med til at udtrykke dit sidste personlige farvel. I denne sammenhæng rådgiver og hjælper vi naturligvis gerne.

Fra vores butik leverer vi bårebuketterne til hele Danmark samt udland, og du kan derfor altid sende din sidste hilsen, uanset hvor i verden den skal hen. I Odense C leverer vi til Odense Kirkegårds Kapel, Sygehuskapellet og Fredens Kirke samt resten af byens kirker. 

Har du spørgsmål?

Skriv til Sara Blomster

Har du nogle spørgsmål vedrørende vores forretning? Forespørg gerne via formularen her på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Send dine kære godt herfra

Personlige genstande i bårebuketter

Mange ønsker at gøre en bårebuket ekstra unik ved at få anbragt en genstand, som har betydet noget særligt mellem dem selv og afdøde. Det kan være alt fra blomster fra egen have til en figur eller andet.

Kirkegårdspynt​

Vi indarbejder gerne de personlige genstande i en bårebuket, hvis du afleverer det til os, og du er også altid velkommen til at spørge os til råds, hvis du er i tvivl om noget.​​

Vi binder også kirkegårdspynt som vi leverer til kirkegården efter dit ønske. Vi udfører både kirkegårdshjerter og kors med afskårne blomster og planter i årstidens farver. I vores blomsterforretning tilbyder vi et stort udvalg af pynt til kirkegården og står altid klar med råd og vejledning omkring stil og design, så kig endelig endelig forbi, hvis du har spørgsmål til kirkegårdspynt med videre.

Kontakt Sara Blomster

Kom ind i vores butik eller bestilen bårebuket her på siden.​ Ring gerne på telefon 66 12 51 54 eller skriv gerne på e-mail 9128@butiksmail.dk.

Kontakt os

- Dorthe Garbøl via Facebook

Sara blomster yder en fantastisk service og laver de smukkeste buketter. Valget faldt på jer til at lave min brudebuket for 11 år siden, og I er stadig nummer 1.

- Dorthe Garbøl via Facebook

Sara blomster yder en fantastisk service og laver de smukkeste buketter. Valget faldt på jer til at lave min brudebuket for 11 år siden, og I er stadig nummer 1.

- Kirstine Rasmussen via Facebook

Jeg har kun positive ting at sige om Sara-Blomster. Jeg oplever gang på gang søde medarbejdere og smukke buketter til en fin pris. Blomsterne holder sig og er friske i mange dage!

Vores kunder udtaler

Find vores kontaktoplysninger

​Kontakt Sara Blomster

CVR: 39924218

Hjallesevej 10, 5000 Odense C

Find vej til forretningen​​

Telefon: 66 12 51 54​

E-mail: 9128@butiksmail.dk

​Åbningstid​er for Sara Blomster

Selvbetjeningsbutikken i baggården har døgnåben.

Den betjente del har åben:

  • Mandag til fredag kl. 9.00 til 17.00
  • ​Lørdag kl. 9.00 til 13.00
  • ​Søndag lukket

Bestil via telefon og betal med MobilePay. Internetbutikken er åben hele døgnet - bestil dine buketter og dekorationer online​.