-->

​Blomsterbutik med Blomsterlevering i hele Odense

Din blomsterbutik Sara Blomster udfører blomsterlevering af friske blomster til dig og dine nærmeste. Hos os kan du bestille blomster udbringning allerede fra kl. 8.00 om morgenen og glæde en du kender med en frisk og smuk buket. Få mere information om at sende blomster her.

Vi er en blomsterbutik med stærke traditioner

​Sara Blomster er en af de ældste blomsterbutikker i HC Andersens fødeby Odense C. Vi er en blomsterbutik som sætter en store ære i at binde eventyrlige buketter som sætter den helt rigtige stemning til din fest eller dit arrangement. 

Vi er altid med på den nyeste mode, så du er sikret en blomsterlevering med velduftende buketter, det matcher tidens trend. Samtidig har vi også stor erfaring med at binde en bårebuket som passer til dit sidste farvel. Mere information her.

Stilige buketter til dit bryllup​

Vores blomsterbutik har stor ekspertise i at binde brudebuketter i farver og stil, som skaber den perfekte ramme om jeres bryllupstema. Læs mere her eller kom hellere end gerne ned i blomsterbutikken og hør mere om, hvordan vi sammen kan skabe en unik brudebuket til dig som gør din dag speciel.​​

Har du spørgsmål til vores blomsterbutik eller ønsker en blomsterlevering kan du altid bestille direkte her, eller ringe til vores blomsterbutik på telefon 66 12 51 54. Vi glæder os altid til at høre fra nye og eksisterende kunder

​Åbningstider for Sara Blomster

​​

  • Mandag til fredag kl. 9.00 til 17.00
  • ​Lørdag kl. 9.00 til 13.00
  • ​Søndag lukket

Bestil via telefon og betal med Mobilepay.

Internetbutikken er åben hele døgnet - bestil dine buketter og dekorationer online

Sara Blomster

CVR: 39924218

Hjallesevej 10

5000 Odense C

​​

Telefon: 66 12 51 54​

E-mail: 9128@butiksmail.dk